| 
   Rádi bychom Vás pozvali 22.5.2010 na jedinečnou akci - Peruánskou kuchyni. Těšit se můžete na netradiční menu, večer tradiční peruánskou hudbu a prodej peruánských nápojů.    Více informací naleznete zde. Rezervujte si stůl na emailu: 
 Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
  nebo tel: +420 481 523 000. Podrobné informace o chystaných a probíhajících akcích najdete na stránkách www.hotel-unas.cz 
Menu:  
Aperitiv - Pisco Sour - (Koktejl připravovaný z peruánské pálenky z hroznů – Pisco, čerstvé limetkové šťávy, cukrového sirupu, sušeného vaječného bílku a pár kapek angostury)    Menu 1 
Ryba - Předkrm - Ceviche de Pescado Blanco - (Za syrova marinovaná mořská ryba v zázvoru, chili, česneku, koriandru a čerstvé limetkové šťávě, podávaná s vařenou kukuřicí a karamelizovanou sladkou batátou)  Polévka - Kukuřicová krémová se slaninou a vařeným vejcem  Hlavní jídlo - Pastel de yuca con pescado - (Mořská ryba zapečená v pyré z manioku – yuca, gratinovaná balkánským sýrem, malý zeleninový salát)  Dezert - Cheescake de Picso-Sour - (Tvarohový dort s příchutí Pisco-Sour)    Menu 2 
Maso - Předkrm - Bolitas de Causa rellenas de Pollo - (Studené bramborové kuličky plněné kuřecím salátem)  Polévka - Sopa criolla - (Silný hovězí vývar s kriolskou zeleninou a kukuřicí)  Hlavní jídlo - Lomo Saltado - (Kusy pravé svíčkové marinované v peruánské chili pastě, připravované s cibulí, paprikou a rajčaty, sojovou omáčkou a balsamico octem, flambované peruánskou pálenkou Pisco, podávané s rýží a smaženými bramborami)  Dezert - Crema Volteada - (Peruánský créme caramel)  |