Hlavní stránka Sport Rafting a kajak
Vodní sporty v Jablonci nad Jizerou

Vodní sporty na řece JizeřeVoda sjízdná na raftech se valí korytem řeky Jizery nejčastěji na jaře (březen - duben), když začíná tát sníh.

Atraktivní je zejména horní úsek řeky (ústí Jizerky - Harrachov Mýto). Obtížnost se zde v tomto období pohybuje v rozmezí od WW III do WW V. Nejhořejší úsek je velmi exponovaný, náročný s VV až nesjízdný a protéká hraničním pásmem. Horní úsek má řadu většinou nesjízdných jezů a protéká KRNAPem s vyznačenými přístupovými místy k řece.

Tábořiště: Autokemp "Zátiší" Jablonec nad Jizerou 133.8, Víchová 121.8, za přítokem Kamenice 100.8, Rakousy 83.4, Příšovice 72.6, Bebř 41.8.

Některé specializované cestovní společnosti pořádají na těchto řekách sjezdy pro veřejnost. Konají se zde také vodácké závody.

 

Infobox sport

Podrobné informace o sportovním vyžití v okolních městech a obcích najdete na serverech Paseky nad Jizerou, Rokytnice nad Jizerou a Vysoké nad Jizerou. Jaké bude počasí pro vaše aktivity najdete přímo na těchto stránkách stejně jako on-line stav vody na Jizeře nejen pro vodáky, nebo testy kvality vody v koupališti.

Další menu

Fotogalerie
On-line kamery
Stav vody
- - - - - - -
Archiv zpráv

Více ze sportu

Přesná trefa
Sobota 23.03.2024 - 08:30 hodin

Sportovní hala TJ Spartak
Startovné 80 Kč
Přesná trefa 2023Florbalový turnaj dětí a mládeže „Přesná trefa“ v Sportovní hala TJ Spartak Rokytnice n. J. Více informací web Rokytnice nad Jizerou


O stránkách

Informační server www.jablonec-krkonose.cz zahájil svůj provoz v srpnu roku 2001. Jeho cílem bylo a je vytvoření informačního portálu s propojením na vše co souvisí s městem

Celý článek...

Prezentace

Ceník prezentace:

  • prezentace ubytování 660,- Kč / rok
  • prezentace ostatní 420,- Kč - jednorázově
  • základní záznam zdarma
Celý článek...

Napsali o nás

Internet řekne o družici nad městem.

Jaké satelity a družice budou létat nad Jabloncem nad Jizerou příštích čtrnáct dní? Jaká je voda v

Celý článek...